Situat în cartierul central de afaceri din Abu Dhabi, acest hotel de 5 stele oferă camere spațioase cu vedere panoramică la oraș, la doar 12 minute de mers pe jos de Corniche. Printre facilități se numără o piscină de 18 metri pe acoperiș.

Localizare

Millennium Downtown este situat la doar 8,8 km de Marina Mall și la 2,2 km de Abu Dhabi Mall. Plaja publică Corniche este situată la 5. km.


Facilitati Hotel

Printre facilități se numără o piscină de 18 metri pe acoperiș. Millennium Downtown oferă 4 opțiuni diferite de luat masa, inclusiv Spaccanapoli - restaurant italian premiat, The Garden, cafeneaua Cappuccino's și Level Lounge.

Oaspeții se pot bucura de masaje suedeze și thailandeze într-una dintre cele 4 săli de masaj disponibile. The Millennium Downtown oferă, de asemenea, tratamente corporale și are o saună, o sală de gimnastică.


Facilitati Camere

Incluzând WiFi gratuit, camerele cu aer condiționat ale *Millennium Downtown au parchet și mobilier modern. Toate camerele sunt dotate cu o zonă de relaxare și un TV cu ecran plat cu canale prin satelit. Băile private includ facilități de lux.

vezi mai multe

Sejururi cu avionul din Bucuresti catre Millennium Downtown Abu Dhabi, Dubai, Emiratele Arabe Unite

Verifica tarife si disponibilitate

Solicita oferta