de la
509,00 €
Date de plecare: 08.04.2019
Durata: 8 zile
Autocar din Targu Mures

Passau- Amsterdam-VollendamKeukenhof-HagaRotterdamBruxelles-Leuven-Waterloo-Ghent-Bruges-Luxemburg-Trier-Nürnberg-Regensburg

 

Ziua 1. Plecare din Cluj Napoca la orele 02:00, din Oradea la orele 05:00 înspre Passau, vechi oras comercial pe Dunare, la confluenta raurilor Inn si Illz. Plimbare pe stradutele orasului vechi, vizitam catedrala baroca, primaria si Drei Flusse Eck (Coltul celor 3 Fluvii). Timp liber. Cazare la Passau/Nurnberg. (Oradea-Passau~800 km/Nurnberg~1000 km)).

Ziua 2. Ne indreptam spre Amsterdam, (Passau/Nurnberg-Amsterdam~850/650 km), unde vizitam Gara Centrala, Piata Dam si Cartierul Rosu! Timp liber seara in Amsterdam. Cazare 2 nopti la acelasi hotel in zona Amsterdam.

Ziua 3. Dimineata vizitam Amsterdam, Venetia Norduluiunde incepem cu Fabrica de Diamante Coster Diamonds, urmeaza Rijksmuseum (20 euro, taxa de intrarea se achita la inscriere!), muzeul national cu cele mai multe capodopere ale pictorilor flamanzi; optional croaziera pe canale pentru un tur panoramicTimp liber in Amsterdam sau optional vizita la *Vollendam, (cca. 3-4 ore) oras-port pescaresc cu case de lemn, canale si folclor specific, mori de vant, vizita ferma de lapte cu degustare de cascaval, atelier de confectionat saboti din lemn, timp liber in port. Cazare la acelasi hotel.

Ziua 4. Vizitam cea mai frumoasa gradina de primavara - Keukenhof, unde miile de lalele si alte flori de primavara asteapta vizitatorii sub cerul liber sau in pavilioane decorate. Urmeaza o vizita panoramica la Haga – Parlamentul si Palatul Pacii. Continuam cu renumitul Rotterdam, al carui port este cel mai mare din Europa si al doilea din lume - tur panoramic al orasului modern, optional urcare in Turnul Euromast pentru o panorama rotitoare a portului si a orasului. Cazare zona Bruxelles, 3 nopti la acelasi hotel.

Ziua 5. Vizitam Ghent, orasul lui Carol al V-lea, Catedrala Sf. Bavo cu altarul medieval celebru al lui Van Eyck, casele breslelor, Turnul cu Clopot, debarcaderul de marfuri, Timp liber. Ne continuam drumul spre Bruges, oras medieval pe canale, vizitam beghinajele, Piata Centrala, Turnul cu Clopote, Biserica Sfantului Sange. Urmeaza croaziera pe canale si cumparaturi bomboane de ciocolata. Cazare zona Bruxelles. (Lungimea traseului~260 km)

Ziua 6. Urmeaza Bruxelles, Scurta oprire la Atomium pentru poze, apoi urmeaza un tur panoramic, Cartierul European, Palatul Regal, Palatul Justitiei, apoi tur pietonal cu Grote Markt cu casele breslelor, Maneken Pis, simbolul orasului. Timp liber. Pornim spre Waterloo, locul bataliei finale pentru Napoleon; apoi spre Leuven, orasul care se mandreste cu cea mai frumoasa primarie, optional, degustare de bere. (Lungimea traseului~150 km)

Ziua 7. Parasim Belgia si ne continuam drumul spre Luxemburg, Gibraltarul Nordului – admiram fortificatiile, Catedrala si cel mai frumos balcon al lumii. Ne indreptam spre Germania cu oprire la Trier, cel mai vechi oras al Germaniei, locul de nastere al lui Karl Marx - vizitam Porta Nigra, Catedrala, scurt timp liber. Cazare zona Nurnberg. (~650 km)

Ziua 8. Parasim orasul Nürnbergcu un tur panoramic, Palatul Justitiei (locul unde au avut loc faimoasele procese ale conducatorilor nazisiti, in 1945) si zidurile medievale. Pornire spre casa cu oprire la Regensburg, unde vizitam Podul Roman, Catedrala gotica, Primaria; plimbare si timp liber in orasul vechi. Sosire in tara noaptea tarziu.

 

Data de plecare

Tarif standard in camera dubla

(avans 30%)

Tarif Early Booking

>15.12.18 (avans 50%)

08.04.2019

519 euro

489 euro

Tarif Client Fidel

509 euro

479 euro

Reducere copil<12 ani: 30 euro in camera tripla (Atentie!2 hoteluri nu au camere triple)

Supliment camera single: 170 euro

 

Tarifele au fost calculate la grup de minim 40 turisti (avion+autocar). Suplimentul pentru grup 30-39 persoane, 30 euro, se va achita, doar in caz de nevoie, la finalizarea grupului, in spatamana plecarii.

 

BONUS LOCURI PREFERENTIALE PENTRU INSCRIERI PANA LA 15.12.2018

 

In cazul circuitelor unde grupul este format din grup cu avionul si grup cu autocarul, agentia isi rezerva dreptul de a modifica programul intregului grup in functie de schimbarea orarului de zbor. Agentia nu isi asuma raspunderea pentru eventualele intarzieri sau schimbari in programul excursiei datorita modificarii orarului de zbor. Agentia îsi rezerva dreptul de a modifica ordinea sau continutul programelor în cazul în care acest lucru este absolut necesar.

Tariful include:

- 7 nopti cazare la hoteluri de 3* sau tip Ibis/Best Western cu mic dejun bufet (2 nopti zona Passau/Nurnberg, 2 nopti zona Amsterdam, 3 nopti zona Bruxelles)

- transport autocar licentiat de 3*, cu scaune rabatabile, statie audio-video, A/C.

- ghid turism din partea agentiei

- taxele de drum si de parcari, taxa tranzit Germania

Tariful nu include:

- taxele de intrare la obiectivele turistice de pe traseu; Rijksmuseum: 20 euro, taxa de intrarea se achita la inscriere, Turnul Euromast: 10 euro, Altarul Van Eyck: 4 euro, Keukenhof: 18 euro; taxa vaporas Amsterdam: 16 euro, Bruges: 8 euro (taxe valabile in 2018, la publicarea programului)

*excursia optionala la Vollendam: 10 euro. Pretul include transport autocar, prezentarea producerii cascavalului a sabotilor de lemn cu traducere in limba romana+degustare cascaval, iesire in port si timp liber (minim 25 persoane)

- taxa de rezervare a unui loc preferential în autocar: 5 euro/persoana (optional) (mentionam ca locurile în autocar se distribuie în ordinea înscrierilor si se comunica de catre agentie cu 3 zile inainte de plecare; prioritate au cei care la inscriere isi rezerva locul; nu acceptam cereri pentru loc preferential ulterior inscrierii. Locuri preferetianle se pot rezerva doar pana la randul 6, iar turistii care ocupa ultima bancheta vor beneficia de o reducere de 10 euro/persoana care se acorda doar in caz de autocar plin.

castile pentru audioghid; bacsisurile

Ora de imbarcare

Orasul de imbarcare

Locul de imbarcare

Tarif

05:00

Oradea

Str Tudor Vladimirescu nr 4, de la

Agentia Galatea Travel

0

02:00

Cluj-Napoca

Sala Sporturilor

0

01:20

Turda

Statie autobuz Sens West

15 euro

00:00

Tg. Mures

OMV, Str. Gh. Doja

15 euro

02:30

Satu Mare

MOL, Drumul Careiului

20 euro

03:00

Carei

MOL, Bld. 25 Decembrie

15 euro

02:30

Zalau

MOL, Bld Mihai Viteazu

15 euro

02:40

Arad

OMV Centura, Calea Zimandului

20 euro

Tariful transferului este valabil pentru dus si intors, si se realizeaza la minim 4 turisti/traseu; numarul locurilor sunt limitate in functie de marimea mijloacelor de transport (4, 8, 15, 19, 48 locuri)